Idag var första matchen för det nya, snygga, rosa/blå FFD. Rackarnas BK var motståndet. Skulle det ge oss den där extra boosten? David L hade som fjärdemålvakt fått ställa sig mellan stolparna och hade inte en chans när en av deras spelare strumprullade in en lobb. 1-0, men vi deppade inte ihop för det. Efter en mer eller mindre solouppvisning så petade Viktor in 1-1, vi var igång. 1-1 stod sig till halvlek. Vi tog ett rejält snack på bänken. ”håll i bollen gubbar, ni har tid”, ”möt mer på kanterna, de har inte en chans”, ”nu springer vi utta bara helvete, vi är fler än dom”. Vi gick ut och gjorde vad vi skulle i andra. 2-1 kom från Thorsénovic som varit på träningsläger i staterna, en snygg lobb. Sedan kom Ghawjone och slog in både 3 och 4-1, hans andra mål kommenterade han själv samtidigt som han gjorde det: ”fan vad fult mål”.

Vi var grymma idag, kan ha lite att göra med att de inte hade några avbytare, men främst att vi var grymma såklart! /Kaptajn Rødskæg

Sista målet kom från Ola (äntligen) efter lite väggpass med vår inlånde spelare, Josef. Richard stod för tre assist, vilket han påpekade efter matchen och tvingade mig lägga upp en assistliga, den ser ni till höger. Även Pude som både gjorde sitt jobb där bak och var mycket aktiv i anfallet, slog en målgörande passning.

Alla som kommer bära sin dräkt varje dag fram till nästa match, för den är så jäääävla snygg, sträck upp en hand!

Ett svar på ”Snyggast är bäst, 5-1!”

Kommentarer inaktiverade.