Ett formstarkt FFD klev ut på Heden 4:1, en sådan där bred plan, som vi inte är vana vid. Inte vår vanliga Heden nr sex. Första halvlek inleddes bra när Richard kom fri med deras målvakt, som heter Axel Ågren och har varit min elev i grafisk formgivning på Sturegymnasiet i Halmstad. Kommer inte ihåg om han var bra på den biten. Men målvakt var han en jävel på. Richards skott var väl inte det bästa, men Axel var där med en benparad och det rann ut i sanden. Men såklart fumlar vi till det i naturligt FFD-manér och släppte in 1-0.

Med vi är inte de som hänger läpp, stundtals såg det briljant ut. Ett mycket fint uppbyggt anfall från backplats, via nr 3.14159 aka Däjvid till Ghawjone till Däjvid som slår en stenhård pass på marken rakt på fötterna på mig (Hank) som lägger en bredsida, men även den av det sämre slaget och målvakten var där med en ny benparad. När senare en boll dimper ner framför fötterna på vår stenhårde back Anders ”Petter Hansson” Ölöfssön, så dunkar han till en stenhård halvvolley som smeker vantarna på keepern och 1-1 är ett mycket välförtjänt faktum.

Vi skapar chans på chans och Richard kommer fri med målvakten vid flertalet tillfällen men målvakten är där med sina jävla riverdance-ben och peter bort den gång på gång. Både i första och i andra så skapar vi, vi bygger upp anfall, vill spelar runt bollen. FFD är bra idag men ribbträff, skott över, stolproten, allt utom i MÅL! Men då kliver Anton ”Zlatan” Thorsénovic in och bara gör det. Så 2-1, nu går vi hem gubbar.

 

Ett svar på ”Salta gubbar och benparader”

  1. Tjena,

    Vill ni möjligtvis spela träningsmatch? Jag fiskar runt efter lämpligt motstånd till vårt lag Azzurri som spelar i 3A. Om ni är intresserade är det bara att skicka ett mail till:

    44000zzz@gmail.com

Kommentarer inaktiverade.