Matchen som skulle spelats förra veckan blev uppskjuten eftersom endast två(!) spelare kunde i FFD så gårdagens match blev den första efter sommaruppehållet och det märktes i både ork och sikte.

Vi började lite trevande och det kändes som vi inte var helt bekväma i våra positioner. Och 7 min in i första halvlek lyckas SBFF flipperspela in bollen (med sista touch på Scherm) bakom Jonas som vi lånat in i buren efter Adam sagt upp sitt kontrakt. Efter detta börjar vi skärpa oss och vi märker att motståndarna börjar bli trötta. Vi lyckas komma förbi på kanterna och på några kontringar kommer vi nästan helt fria. Vi gjorde det för svårt och kom knappt till skott och när vi väl sköt, var det inte på mål iallafall.

I andra halvlek däremot började det ordna upp sig, vi spelade lugnare, gjorde det lättare och hjälpte varann. Scherm hade en frispark som gick precis utanför krysset. Pude en löpning från backplats som avslutades med ett skott utanför. Ola kom ren på mitten, men inte heller den på mål. Men efter ett grötigt anfall med minst 4 FFD-spelare i straffområdet lyckades Samuel trycka in 1-1!

Efter 1-1 så började vi trycka på mer och mer, fick chanser som t.ex när Pude tog en löpning längsmed kanten och efter ett inlägg från Ola lyckades nicka den tätt utanför och efter lite fint passningspel lyckades Hank dra ett friläge en halvmeter utanför bortre stolpen. Men som sagt siktet var inte helt perfekt och därför blev det bara 1-1, tyvärr.

Bättre lycka nästa gång, tjing tjong(boll).