FFD gick in på planen taggade för ytterligare poäng för att behålla sin plats i toppen av tabellen. Utgången blev dock inte riktigt som väntat. Det började fint. Tidigt i första fick vi en hörna. Tevel kallade ut David och beskrev en finsk hörnvariant som han lärt sig i grundskolan. David sprang snabbt mot första stolpen och skarvade bollen vidare mot bortre stolpen där Viktor kom flygandes och tryckte in 1-0!

En stund senare fick Dråpliga Druvor en hörna och lyckas få in kvitteringen. I andra halvlek skapade FFD ett konstant tryck. En stolpträff av Martin och några sjuka räddningar på mållinjen av deras målis gör att målen uteblir. Istället kontrar Dråpliga Druvor i slutet av matchen och kan trycka in ledningsmålet 1-2 med 10 sekunder kvar.

FFD fick alltså smaka på sin första förlust för säsongen, och det sved ordentligt. Det är bara att gratulera Dråpliga Druvors målvakt som fixade 3 pinnar åt laget.

Jag citerar vad Viktor sa dagen efter: ”Den här matchen hade vi vunnit 8 gånger av 10…” Jag tror alla som var med och spelade håller med om det.

Vi vilar oss i form och spelar igen den 20:e maj när vi möter Hard Rock FC.

/Rödskägg